Més opcions Cerca avançada Atenció personalitzada Preguntes més freqüents Cerca bàsica frase exacta fitxes de l'Optimot castellà-català verbs conjugats Nova cerca
Resultats de la cerca frase exacta: 9 Diccionaris terminològics | Alimentació. Gastronomia 1. passar pel colador xinès Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Colar un líquid amb un colador xinès a fi que el resultat estigui pràcticament net de substàncies sòlides. [...] 2. passar per l'estamenya Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Colar un líquid amb una estamenya a fi que el resultat estigui completament net de substàncies sòlides. [...] 3. punt volant Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Punt de cocció d'un xarop a 115ºC, en què el xarop forma bombolles quan, bufant, es fa passar a través dels forats d'una escumadora. [...] 4. colar Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Passar un líquid per un colador per tal de separar-ne les substàncies sòlides. [...] 5. tamisar Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Fer passar un aliment granular per un tamís per tal de separar-ne les parts fines de les més grosses. [...] 6. passaplats Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Finestra petita, ubicada generalment a la paret d'una cuina, que serveix per a passar els plats o altres estris a una habitació contigua. [...] 7. cambra d'oreig Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Espai airejat on es produeix l'assecatge de la crosta d'un formatge abans de passar a la cambra de maduració o la cava de maduració. [...] 8. zona de servei Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Zona d'una cuina destinada a passar els plats des de la cuina al menjador i els plats bruts des del menjador fins al lloc de rentar-los. [...] 9. cosir Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Passar un fil o un cordill amb una agulla a través d'una peça de carn, una au o un peix per tal que no perdi la forma i la consistència mentre es cou. [...] Diccionaris terminolgics Diccionaris terminolgics Agricultura. Ramaderia. Pesca Alimentació. Gastronomia Arts Ciències de la Terra Ciències de la salut Ciències de la vida Ciències socials Comunicació. Audiovisuals Construcció Dret Economia. Empresa Equipament de la llar. Decoració. Bricolatge Esport Física Indumentària. Confecció Indústria. Energia Llengua. Literatura Lleure. Turisme Matemàtiques Protecció civil. Defensa Química Tecnologies de la informació i la comunicació Transports Treball Zoologia Trieu el resultat per fonts Trieu el resultat per fonts Diccionari de la llengua catalana (475) Diccionari castellà-català (199) Diccionari català-castellà (124) Fitxes de l'Optimot (59) Verbs conjugats (1) Diccionaris terminològics (698) Diccionari de sinònims Franquesa (191) Criteris lingüístics (6)